Gerelateerde diensten

Concept development voor perfecte storytelling bestaat uit drie onderdelen. Je waarden, je woorden en je weergave. Door deze in de juiste context weer te geven – in de vorm van beeld, tekst en code – kan ik je helpen je verhaal optimaal te vertellen.

Meer weten over de tarieven? Ga dan naar de pagina tarieven.

  • 1. Waarden
  • 2. Woorden
  • 3. Weergave

Strategisch advies

Het is belangrijk om je verhaal goed te kunnen vertellen. Wie ben je nou echt? Waarom bestaat jouw merk? Wat is jouw verhaal en wordt dit verhaal goed vertaald naar de buitenwereld? Ontdek de mogelijkheden.

Merkidentiteit

Storytelling is een strategisch marketinginstrument, waarmee je mensen door middel van je verhaal met je bedrijf verbindt. Het vastleggen van je merkidentiteit is hierin de eerste stap.

Visuele identiteit

Na de merkidentiteit wordt een visuele identiteit opgesteld. Dit is het handboek voor alle visuele uitingen, zodat dit altijd volgens dezelfde regels gebeurt en het merk altijd behouden wordt.

Copywriting

Heb je een groot bereik op social media, maar mis je die finishing touch? Ben jij op zoek naar SEO-geoptimaliseerde teksten die jouw website naar een volgend niveau helpen? Maak verschil t.o.v. je concurrentie.

Online Marketing

Je hebt een sterk verhaal, dus je wilt natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen dit horen. Ga ik regelen. Middels een strategische social media campagne, maar ook via de zoekresultaten van Google of een nieuwsbrief.

Webdesign

Een webshop of online visitekaartje, en het liefst zo snel mogelijk? Ik neem voor jou de zorg uit handen. Ik regel je tekst, fotografie, en bouw in onvoorstelbaar hoog tempo jouw website.

Grafisch Vormgeven

Grafisch vormgevers, ik begrijp ze meestal niet. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Werk snel en effectief met sterke templates, zodat je volume kunt maken wanneer dat nodig is.

Fotografie

Een beeld zegt méér dan duizend woorden. Mega cliché, maar waar. Het is tevens dé manier om zowel je social media, je website als je portfolio goed in te vullen. Dit alles, zodat jouw verhaal beter begrepen wordt.

Brandmovies

Wil je een verhaal écht goed overbrengen? Kies dan voor een brandmovie, ofwel merkvideo. Zet je verhaal om in een video die opvalt, waar mensen over praten, en waar je nog heel lang plezier van gaat hebben.

Siv van Hegelsom - Concept Developer

Meer weten?

Neem contact op

& let's grow together.

siv@kingofconcepts.nl

+31 (0) 6 54 91 27 41

Siv van Hegelsom - Concept Developer

Meer weten?

Neem contact op

& let's grow together.

Mailen: siv@kingofconcepts.nl

Bellen: +31 (0) 6 54 91 27 41

Contactgegevens

King of Concepts
Aalsterveld 70
6641 SE
Beuningen Gld
Nederland

Contact

King of Concepts
Aalsterveld 70
6641 SE
Beuningen Gld
Nederland

King of Concepts = BAAS.

Codebreakers gaat over in BAAS. - Branding as a service.

Nieuw merk, zelfde diensten = duidelijker verhaal.

Klik op de afbeelding om naar de nieuwe website te gaan.

Branding as a service